Els ajuntaments de l’àrea d’influència del Taulí acorden una estratègia conjunta

1989b63796ddb198c6c6f884b17b0892

Els consistoris també reclamen recursos per a l’Atenció Primària

Els onze municipis que conformen la Taula de Diàleg dels Ajuntaments de l’Àrea d’Influència de la Corporació Sanitària del Parc Taulí es van reunir per demanar que es compleixin els compromisos ja adquirits. Entre els assistents es trobava la primera tinenta d’Alcaldia i regidora de Promoció de la Salut de Cerdanyola del Vallès, Elvi Vila.

PREOCUPACIÓ PER LES URGÈNCIES

Durant la trobada, els ajuntaments han compartit la preocupació per la situació del servei d’Urgències de l’Hospital Parc Taulí i han posat en comú les diferents realitats que viu l’Atenció Primària a cada municipi, on destaquen la no cobertura de baixes del personal sanitari o deficiències en el servei de Pediatria, i sobretot, la situació actual de les urgències a l’Atenció Primària. La reunió també va servir per acordar les properes actuacions que duran a terme, com la reclamació de fer complir els compromisos adquirits amb l’Institut Català de la Salut i la Corporació Sanitària Parc Taulí per conèixer l’estat actual de les problemàtiques detectades amb un recull de dades objectives. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?