Els 5.000 euros de Cerdanyola Comerç i Serveis ja tenen guanyadors

sorteig

Amb el lema ‘Un Nadal de Màgia’, Cerdanyola Comerç i Serveis ha sortejat 5.000 euros repartits en diferents premis en vals -3 premis de 1000€, 2 premis de 500€ i 4 premis de 250€- per bescanviar en establiments associats. Després d’un espectacle infantil al teatre de l’Ateneu, els comerciants van fer el sorteig per repartir els 5.000 euros en vals de compra de la seva campanya nadalenca. Membres de la Junta -Xavi Olivé, Cristina Bustamante i Ramón Estradera- amb l’ajuda de mans innocents dels nens que hi havia entre el públic van treure els passaports afortunats.

ELS AFORTUNATS

Els guanyadors dels 250 euros són Raquel Muñoz, Francesca Casamitjana, Mayte Llorens i Víctor Domínguez. Els premiats amb 500 euros són Rosa Sauló i Miriam González i els afortunats amb 1.000 euros són Verònica Roca, Isabel Ordoñez i Marta Santamaria.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?