Els 48.000 euros en premis ja tenen destinataris

WhatsApp Image 2023-01-09 at 10.31.50

Els 48.000 euros de la campanya ‘Cerdanyola té premi’ ja tenen guanyadors. La plaça Abat Oliba acollira dissabte el sorteig de la iniciativa impulsada per l’l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès en conveni amb l’Associació de Cerdanyola Comerç i Serveis i la col·laboració del Gremi d’Hostaleria de Cerdanyola del Vallès. L’acte, presentat pel Mag Igor, repartia tres premis extraordinaris de 6000€, dos premis extraordinaris de 1000€ i 185 premis valorats en 70€ que aporten comerços de la ciutat.

Els guanyadors dels tres premis de 6.000 euros són Alegria Bernardino (Hello Nails), Cristina Valcarcel (Pizarrita de Juanlu) i Manuel Mejías (Pizarrita de Juanlu). Pel que fa als premis de 1.000 euros per gastar als mercats de Fontetes i Serraparera, les destinatàries han sigut Aurora González Cordon (Forn de Pa i Pastisseria Federico) i Alba García Gómez (Bar Encarna). També s’han repartit 185 premis valorats en 70 euros cadascun que aporten els diferents comerços. “La campanya ha tingut una gran acceptació per part dels habitants, i bona prova són la gran quantitat de butlletes que tenim per fer el sorteig”, valorava el president de Cerdanyola Comerç i Serveis, Xavi Olivé.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?