Elisenda de Clascà serà l’alcaldable d’IMPULS a les eleccions municipals

WhatsApp Image 2023-03-01 at 11.30.41

La Iniciativa Municipal de Persones Unides Lliurement i Solidària (IMPULS) és una nova formació liderada per dones que irromp a Cerdanyola i a Sant Cugat amb la mirada posada en les properes eleccions municipals. Elisenda de Clascà serà la candidata als comicis cerdanyolencs per a un partit que es presentarà aquest divendres (19 hores) a la seva seu (avinguda Parc Tecnològic, 7).

“Som una nova formació liderada per dones que no venim del món de la política, però tenim moltes ganes de contribuir al projecte de les nostres ciutats”, asseguren. Defensen una administració propera –km 0- dinamitzar els Ajuntaments i agilitzar la burocràcia per poder arribar al ciutadà abans que no sigui massa tard i el seu problema sigui irreversible. La solidaritat no pot conviure amb la ineficàcia. Calen polítiques solidàries i de proximitat, i connexió territorial”, apunten.  Un dels motius pels quals ha¡n endegat aquest projecte és “l’enorme abstenció” que es va produir a les anteriors eleccions: “Volem motivar aquests de més de 14.000 ciutadans perquè tornin a confiar en Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?