Elena Olmos i Javier Cabanillas, millors esportistes

3cc3ea028ec2c5bc49d14fb381a9929f

La 14a Nit de l’Esport de Cerdanyola, que va aconseguir aplegar 400 persones a l’Hotel Campus, va proclamar Javier Cabanillas -tercera posició al Campionat d’Espanya i la segona al de Catalunya de taekwondo- i Elena Olmos -sotscampiona de Catalunya de bàdminton amb el CB Bellaterra i arribar a les semifinals del d’Espanya- com a esportistes sèniors més destacats de l’any passat.

NIT RODONA PER AL ‘CERDANYOLA AL DIA’

La festa gran de l’esport de Cerdanyola també va reconèixer el ‘Cerdanyola al dia’ com a patrocinador destacat. A més, la publicació -que va lliurar el premi a esportista discapacitada més destacada a Olga Ruiz- va viure una nit encara més rodona perquè el sènior A del CB Cerdanyola va ser guardonat com a millor equip masculí sènior de la passada temporada.

RECORD A PACO ARPIDE
Però si per alguna cosa va estar marcada la vetllada va ser per l’emotiu record a Paco Arpide, qui va ser president del Club Patinatge Artístic Cerdanyola i un dels principals impulsors de la recuperació de la Nit de l’Esport i de la creació de l’Associació de l’esport de Cerdanyola (AEC). “La unió que hem fet les entitats esportives seria bo que la reclaméssim als nostres polítics”, demanava el president de l’AEC, Octavi Moreno. I precisament el secretari general de l’Esport, Gerard Figueras, que remarcava que “l’esport pot ser la palanca de canvi de cada ciutat”, assegurava que l’entitat es pot posar com a exemple al país “per explicar que la gent es pot unir per fer les coses”. Finalment, l’alcalde Carles Escolà, anunciava la voluntat del govern municipal d’invertir en millores en els equipaments esportius existents, com per exemple cobrir les pistes descobertes de Can Xarau. – NF

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?