El Turó de Guiera estrena les noves grades

878af4972e07916863ae909a162bf74b

Les noves i reivindicades grades del CEIP Turó de Guiera han costat 60.000 euros -finançats per l’Ajuntament i la Generalitat-, però el seu valor va molt més enllà: “Les grades demostren que la gent organitzada podem fer avançar allò que no funciona. Són la demostració de la capacitat d’organització de pares i mares, de la perseverança i de la col·laboració”, remarcaven des de l’AMPA, que va organitzar una botifarrada precedida per una matinal de pintura de les grades.  “Nosaltres hem posat alegria i feina”, valoraven satisfets.

El director del centre, Josep Maria Moreno, també remarcava “el valor de fer les coses plegats” i l’alcalde Carles Escolà agraïa l’exemple de treball conjunt que suposen les grades. Una llarga reivindicació que s’ha aconseguit, segons la regidora d’Educació, Elvi Vila; gràcies a la “lluita” de la comunitat educativa d’una escola que aquest curs també s’incorpora a la xarxa de patis oberts de la ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?