El tribut metropolità i la PAH, al plenillo

plenillo

“Creiem que des de la implantació del tribut metropolità, l’actuació de l’ AMB ha estat de prepotent, d’orelles tapades a les nostres reclamacions o al Síndic de Greuges”, criticava el portaveu de la Plataforma No tribut AMB, Ignacio Laguna, que manifestava el desacord del col·lectiu amb la pujada del 3% del tribut per al 2022. “A Cerdanyola estem defensant la congelació fiscal per a la ciutadania, per això ens vam abstenir a la pujada del 3% del tribut a l’AMB”, defensava el regidor de Serveis Econòmics, Javi Sánchez.

“Quin és el procediment a Serveis Socials quan arriba una família en situació de vulnerabilitat extrema?”, es demanava des de la PAH, que considera que no s’està “fent prou” per a l’ampliació del parc d’habitatge social. “Els protocols de Serveis Socials s’adapten a cada cas en concret i segueixen criteris professionals”, responia la regidora de Serveis Socials, Pepi Rivera.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?