El toc de queda a Cerdanyola entrarà en vigor aquesta mitjanit

controlmossos

Les restriccions a Catalunya entraran en vigor aquesta mitjanit després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi avalat la proposta del Govern d’imposar de nou un toc de queda i limitar les reunions a un màxim de 10 persones per a les properes dues setmanes.

El toc de queda serà de la una de la matinada a les sis del matí i afectarà aquells municipis de més de 10.000 habitants que tinguin una incidència superior als 250 casos per cada 100.000 habitants a set dies, com és el cas de Cerdanyola.

Les mesures també inclouen el tancament de l’oci nocturn i reduir els aforaments al 50% a l’interior dels establiments de restauració, i al 70% en el cas del comerç, gimnasos i cultura.

Dosi de reforç de la vacuna contra la covid-19

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha insistit en la necessitat de prioritzar la dosi addicional de la vacuna contra la covid-19 per reforçar la immunitat. “Si donem aquesta dosi de reforç, s’incrementa molt la protecció contra la malaltia greu”

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?