El temporal Glòria deixa 139 incidències a Cerdanyola

606c25c475d87517492ef06221495e02

Superat ja el temporal, arriba el moment de fer balanç. Glòria ha deixat 139 incidències registrades a Cerdanyola entre dilluns i divendres. La caiguda d’elements com planxes, maons i teules han estat les més nombroses, però també hi ha hagut caiguda d’arbres i branques que han provocat el tall de vies i danys materials. Durant aquests dies els serveis de l’Ajuntament, com ara la policia i la brigada municipal, i amb col·laboració d’altres serveis d’emergència han actuat durant les 24 hores del dia per donar resposta a totes les incidències. També des dels Serveis Socials s’ha atès a aquelles persones que ho han necessitat, segons assegura el consistori en un comunicat.

El dilluns 20 de gener va ser el dia amb més incidències a Cerdanyola amb una vintena d’arbres caiguts, alguns d’ells de grans dimensions i bastants a Bellaterra. Un d’ells, caigut al parc de Cordelles va trencar la tanca de l’escola Serraperera i va obligar a suspendre l’activitat escolar, que es va recuperar divendres després d’haver retirat l’arbre. També el dimarts van caure alguns pals de subministraments provocant talls de llum al llarg del matí i un de més llarg al barri de Montflorit entre les 13 i les 19 hores. El dimarts 21 de gener, les incidències registrades van arribar a la quarantena. El temporal va seguir fent estralls en l’arbrat de la ciutat. Entre la desena d’arbres caiguts, el que ho va fer a la ronda Cerdanyola va provocar el tall de circulació de la via i també els caiguts a la carretera d’accés al Cementiri de Collserola. Entre el dimecres 22 i el dijous 23 el temporal va anar remetent i les incidències van reduir-se substancialment. La Policia Local va registrar una vintena d’incidències entre els dos dies, la majoria referides a arbres caiguts; el dimecres gairebé tots van caure dins del casc urbà i el dijous ho van fer als fores de la ciutat.

Decretats 2 dies de dol

El Govern de la Generalitat ha declarat dos dies de dol per les quatre víctimes mortals del temporal Glòria a Catalunya. Les banderes de la façana de l’Ajuntament de Cerdanyola estaran a mig pal durant els dos dies de dol.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?