El teixit empresarial mostra la seva fortalesa per adaptar-se als canvis

2d6c15d654bd7f03d72e8900a9ebd07f

La necessitat de treballar noves formes d’economia i d’adaptar-se als canvis va ser la crida de la quarta edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial. La vetllada, que va aplegar més de 300 persones a l’Hotel Campus de la UAB, va lliurar vuit reconeixements empresarials: Responsabilitat Social Corporativa, per a la Fundació Autònoma Solidària (FAS); Projecció de la ciutat, per a Epson; Internacionalització, per a Grassoler; Desenvolupament de negoci i foment de l’ocupació, per a Vallesviu SA; Recerca i Innovació, per al Grup Maculart; Comerç, per a Supermercados Hermanos Martín; Restauració, per al Racó de la Plaça, i Trajectòria Empresarial, per a Transmartel.

La Beca del Rotary Club a l’emprenedoria va recaure en el projecte de Millor Energy Solutions -empresa fundada per Baltasar López- per fabricar bateries especialitzant-se en el disseny, desenvolupament i industrialització per a projectes de mobilitat sostenible. Aquest premi ve acompanyat d’una dotació econòmica de 2.000 euros i l’accés al catàleg de prestacions i assessorament dels membres del Rotary Club durant un any.

“Tenim clar que Cerdanyola està en un territori privilegiat, però això no és suficient, cal apostar per noves formes d’economia al servei de la gent”, remarcava l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà, que afegia que hem  de ser “capaços de crear un model econòmic que camini cap a la justícia”. En aquesta sentit,  el conseller en funcions d’Empresa, Felip Puig,; assegurava que “no hi haurà reconstrucció social, si no hi ha creixement econòmic”. Puig apuntava que Catalunya és un país amb valors com l’emprenedoria i la solidaritat i que tothom ha de ser conscient de la necessitat d’adaptar-se a “les exigències d’un nou entorn”. Per al president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella, els nous reptes de l’economia del segle XXI continuen passant per eixos com l’estratègia, els clients, els treballadors i les inversions.

Els beneficis de la quarta Nit de Cerdanyola Empresarial es van lliurar al Rebost Solidari de l’Església Evangèlica.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?