El teixit econòmic aposta per ser protagonista dels canvis

e99cca3cbc010706fcba1d1bd7112857

La cinquena edició de la Nit de Cerdanyola va reunir més de 300 persones a l’Hotel Campus de la UAB

En un món futur digital i superconnectat, Cerdanyola Empresarial s’imagina la ciutat com “una smart city de referència”. El president de l’entitat, Lluís Sisquella, ho va deixar clar en una V Nit Empresarial que va aplegar més de 300 persones a l’Hotel Campus: “Tenim dues opcions, veure com espectadors aquest canvi o ser actors protagonistes”. Precisament, el conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull; remarcava que amb el sopar el teixit econòmic de la ciutat havia demostrat que vol aprofitar la “ubicació excepcional i estratègica” de Cerdanyola i s’havia injectat “una bona dosi d’autoestima”. Per a Rull, la digitalització i la sostenibilitat són “paradigmes que marcaran les diferències” i en aquest sentit afirmava que la sostenibilitat s’ha d’impulsar amb una “concepció smart del medi ambient amb tota la recerca al servei de la prosperitat, no d’un sector estratègic, sinó d’un país i de la humanitat”.

BECA ROTARY PER A ENCHUFING
Durant la vetllada es van lliurar vuit reconeixements empresarials: Responsabilitat Social Corporativa, per a Ercros; Projecció de la ciutat, per a la UAB; Internacionalització, per a Rosa Gres; Desenvolupament de negoci i foment de l’ocupació, per a KYMOS; Recerca i Innovació, per a Sevibe Células Madre; Comerç, per a Lober; Restauració, per al restaurant Can Edo, i Trajectòria Empresarial, per a Galerías Torras. La Beca del Rotary Club a l’emprenedoria va recaure en el projecte ‘Enchufing’ (Sergi Tomàs), que es basa en la realització i execució de projectes d’instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i híbrids endollables des d’una perspectiva integral.

Si Sisquella remarcava la seva aposta per una Cerdanyola amb el coneixement, espais i mitjans per fer possibles canvis per una ciutat neta, econòmica i sostenible on el cooperativisme, la sostenibilitat i el benestar de la ciutadania siguin protagonistes; la regidora de Promoció Econòmica, Helena Solà, assegurava que molts dels reptes de l’Ajuntament coincideixen amb les demandes dels empresaris. La dignificació de polígons industrials, la creació d’una finestra única empresarial, la instal·lació de fibra òptica, la dinamització del comerç i la millora dels mercats són alguns dels punts que va citar Solà abans d’apuntar que cal una “economia al servei de la gent, que generi riquesa social, apostant per condicions laborals justes i amb respecte a l’entorn”. La regidora es mostrava convençuda que per reduir la desigualtat “hem de treballar per generar ocupació”.

UNA VETLLADA QUE TAMBÉ ÉS SOLIDÀRIA
Enguany els beneficis de la V Nit de Cerdanyola Empresarial es van lliurar a l’obra social de la Fundació Sant Joan de Déu. – N. Ferrer

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?