El Teatre Ateneu viurà un cap de setmana ple de màgia

WhatsApp Image 2023-02-24 at 10.29.31

Bambalina ha decidit passar pàgina de la Pallassada i destinar a partir d’ara l’últim cap de setmana de febrer a una temàtica diferent. Enguany la disciplina teatral escollida ha estat la màgia i el teatre Ateneu acollirà dos espectacles dissabte i diumenge.

“Després d’organitzar cada any la Pallassada ja ens costava trobar espectacles de pallassos de qualitat de companyies que no haguéssim portat i vam decidir canviar-ho per un cap de setmana per portar disciplines teatrals que no portem durant l’any i que ens permeti obrir també la franja d’edat del nostre públic. En definitiva, un cap de setmana que ens permeti fer proves”, explica la presidenta de Bambalina, Elvi Vila.

Dissabte 25 de febrer (17.30 h) serà el moment de Kariguri a càrrec de la companyia Giramàgic. Kariguri és poesia visual en moviment, un lloc per a respirar i contemplar la màgia de la impermanència. Un espectacle suggeridor i participatiu que provoca la imaginació i la sorpresa del públic! Màgia, titelles, màscares, clown i teatre físic units en un paisatge sonor, visual i sense text. Un treball artesanal creat a partir de materials orgànics, reciclats i amb música original.

I diumenge (12h) arriba l’espectacle Style del Mag Didak. Una proposta moderna, plena d’il·lusions a ritme de Bruno Mars, Harry Styles, entre d’altres que ens guien dins d’un espectacle de màgia, fresc, dinàmic i divertit per a tots els públics. Una posada en escena espectacular transmet aquest “bon rotllo” juvenil amb referències d’actualitat, dansa o hip-hop. Màgia, dansa i música són els ingredients principals d’aquesta proposta, un espectacle dinàmic, modern i espectacular per a tots els públics.

Les entrades -5 euros per a infants de 3 a 12 anys i 7 euros per als adults- es poden comprar a  https://entrades.bambalina.cat/ i també a l’Ateneu una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Recuperar el FIT anualment

Des de Bambalina anuncien que han demanat al consistori recuperar el FIT anualment. Amb la crisi del 2008 tant aquesta proposta com el Festival Internacional de Blues van passar a celebrar-se cada dos anys i en el caqs del certamen musical ja s’ha recuperat la celebració anual.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?