El Teatre Ateneu obre temporada amb ‘Els Brugarol’ i ‘Hâi’

els_brugarol_-_foto_promocional_np

El Teatre Ateneu acull a partir d’avui 22 de gener la programació d’espectacles d’arts escèniques municipal i de les entitats. L’Ajuntament ha reprogramat espectacles que es van suspendre l’any passat, presentant-los amb d’altres de nous que es presenten a l’afecció cerdanyolenca.

És el cas de la comèdia ‘Els Brugarol’, escrita i interpretada pel sabadellenc Ramon Madaula, qui compateix escenari amb el seu nebot, l’actor Jaume Madaula i l’actriu Estel Solé. L’obra es veurà al Teatre Ateneu el divendres 22 de gener, a les 20 h. Les entrades – que tenen un preu de 20 € a taquilla; 15 € anticipada i 10 € estudiants i pensionistes- i es poden comprar a www.cerdanyola.cat/teatre.

L’obra se situa a cal Brugarol -una família de l’alta burgesia catalana-, on la filla, l’Anna, que és activista social i feminista, decideix canviar-se el cognom pel de la mare: “No abatrem el patriarcat fins que no ens diguem com la mare que ens ha parit”. Per a l’Antoni Brugarol, el pare de l’Anna, és inconcebible que la seva filla ja no es digui Brugarol —un dels cognoms amb més tradició de la comarca— i haurà de recórrer a tota mena d’argúcies i xantatges perquè l’Anna no es canviï el cognom.

L’espectacle Els Brugarol va obtenir el Premi Recull 2020. La direcció és de Mònica Bofill i té una durada de 80 minuts.

Les entitats actuen i programen el Teatre Ateneu

El primer trimestre comptarà amb espectacles programats per les entitats i companyies de la ciutat. La Jove Orquestra de Cerdanyola oferirà el 6 de febrer a les 19 h el concert Tragèdia i humor al barroc. En el capítol de teatre emergent, la companyia local Las Melinas posarà en escena l’obra Rosita. Es veurà el 12 de març a les 20 h.

En l’apartat de teatre familiar, Bambalina reprograma ‘Hai, la pescadora de somnis’ el 24 de gener, a les 12 h. I el dia 21 de març, a les 12 h, proposa ‘Quan les nenes volen alt’.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?