El Teatre Ateneu amplia al 100% l’aforament per a les activitats programades

foto_np_teatre_ateneu

Poc a poc tornem a la normalitat prepandèmia. Les activitats culturals no en són alienes i a partir d’avui l’aforament a les sales on es facin activitats serà del 100%. Un cop publicades les noves directrius al DOGC ja són de plena aplicació a les propostes culturals programades al Teatre Ateneu.

Les noves directrius comportaran que les butaques anul·lades com a espais de seguretat es posin a l’abast del públic aficionat. Donat que ja s’han venut entrades per als diversos espectacles, aquestes no s’alteraran. Per tant, no es podran fer canvis ni alteracions en el pati de butaques. Caldrà seguir utilitzant les mascaretes, usar el gel hidroalcohòlic i seguir les indicacions que estableixi el personal de la sala.

Els espectacles programats aquest cap de setmana es faran amb la possibilitat del 100% de l’aforament. Dissabte es farà l’espectacle de Dansa flamenca Ramon Casas, la bohèmia i les muses i diumenge serà el torn d’un Festival de Jotes que organitza la Casa d’Aragó de la ciutat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?