El Tanino Cerdanyola es reforça

18bdd04e288fc232234be2fb5ea8bf38

Com ja va avançar el tècnic Agustí Forné, el primer equip del CB Tanino Cerdanyola manté la pràctica totalitat del conjunt de jugadors que la temporada passada va aconseguir l’ascens a la màxima categoria del bàsquet català. Amb l’única baixa de Dani Morales, que abandona l’equip perquè marxa a estudiar fora, el club ja ha fet quatre incorporacions. Els nous jugadors que vestiran la samarreta verda seran el base Adrià Hijos (UESC), l’aler Marcos García, l’ala-pivot Víctor Arroitajauregui (UA Horta de 1a Cat.) i l’aler Albert Salat (sense equip la passada temporada).

A més de la continuïtat d’Agustí Forné a la banqueta, també seguiran a l’equip  Genís Tena, Javi Antón, Manolo Ochoa, Marc Jané, Raúl Ortega, Óscar Santos, Matteo Baggioli, Juan Alemán. Des de l’entitat s’assgura que amb les noves incorporacions la plantilla està pràcticament tancada, però encara es treballa per aconseguir el fitxatge d’un pivot.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?