‘El sopar dels idiotes’ arriba al Teatre Ateneu

WhatsApp Image 2022-11-18 at 12.10.40

El Teatre Ateneu proposa dins la seva programació professional la comèdia El sopar dels idiotes de Francis Veber aquest divendres a les 20 hores. Les entrades es compren a www.cerdanyola.cat/teatre. El preu és de 22 euros en taquilla; 16 euros entrada anticipada; joves, estudiants i pensionistes, 12 euros (1 euro menys al web).

L’obra es va presentar al Festival Grec de 1998, en una adaptació de Vania Produccions. Ara s’ha remuntat i compta amb un repartiment renovat. David Olivares, Artur Busquets, Anna Gras, Toni González, Jordi Vidal Gómez i Ariana Bruguera són els intèrprets, alguns dels quals repeteixen cartell dues dècades després. Le Dîner de cons (títol original d’El sopar dels idiotes) narra la història d’un executiu que acostuma a sopar cada setmana amb amics –tots ells homes de negocis– i un convidat molt particular. L’objectiu és presentar, en petit comitè, un desconegut seleccionat per tenir alguna afecció que consideren estúpida.

En aquesta ocasió, el convidat és un funcionari d’hisenda amb una obsessió per les maquetes gegantines d’edificis famosos fets amb mistos i que ell mateix construeix. La història s’embolica quan, unes hores abans del sopar, l’executiu pateix un atac de lumbàlgia i el convidat es presenta a casa seva. És aleshores quan, en poca estona, el funcionari aconsegueix capgirar la vida de l’altre, que acaba essent abandonat per la seva dona, la seva amant i el seu metge, a més de patir una severa inspecció per part d’hisenda.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?