El Sincrotró Alba suspèn les relacions amb entitats de Rússia i Bielorrússia

aeb492336c5690bbeb3eb42716b6c50b

El Sincrotró Alba de Cerdanyola ha suspès “qualsevol mena de relació” amb entitats procedents de Rússía i Bielorrússia. L’equipament ha fet aquest anunci seguint les indicacions del Ministeri de Ciència i Innovació del Govern d’Espanya que ha fet pública la suspensió d’aquestes relacions de col·laboració científica, acadèmica i institucional amb Rússia i Bielorússia.

Per tant, no es faran experiments on participin institucions de Rússia i Bielorússia. Tampoc no es permetrà la participació en congressos científics organitzats per ALBA a investigadors que treballin per a aquestes institucions. Tanmateix, tampoc no se subscriuran acords o contractes amb empreses i institucions de Rússia o Bielorússia.

Condemna enèrgica contra la guerra a Ucraïna

El Sincrotró ALBA reitera la seva condemna enèrgica contra la guerra a Ucraïna i lamenta profundament les agressions i bombardejos que està patint la població ucraïnesa, així com el dolor ocasionat a la ciutadania russa que advoca per la pau.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76Últimes notíciesNewsletterNecessites ajuda?