El Servei Municipal de Promoció Econòmica, Treball, Ocupació i Empresa de l’Ajuntament de Cerdanyola rep el certificat de qualitat ISO 9001:2015

collage_masia_can_serra

Aconseguir la millor qualitat forma part de l’essència del Servei Municipal de Promoció Econòmica, Treball, Ocupació i Empresa, que ja a l’any 2003 va implantar el primer Sistema de Gestió de la Qualitat (SGQ), a través de la norma internacional ISO 9.001. Ara l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès ha renovat el certificat de qualitat ISO 9001:2015 per al Servei.

L’ISO 9001: 2015, base del Sistema de Gestió de la Qualitat – SGC, és una norma internacional que se centra en tots els elements de la gestió de la qualitat amb què una empresa ha de comptar per tenir un sistema efectiu que li permeti administrar i millorar la qualitat dels seus productes o serveis.

Disposar del sistema de gestió integrada de la qualitat a tot el Servei Municipal de Promoció Econòmica, Treball, Ocupació i Empresa permet aconseguir una gestió més eficient dels recursos, treballar seguint processos normalitzats i homogeneïtzant criteris, tot amb l’objectiu de aconseguir una major eficacia que permeti ser més eficaços i incorporar la filosofia de la millora contínua en el treball diari al servei de la ciutadania.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?