El sènior masculí del Club Handbol de Cerdanyola puja a Primera Catalana

09661fddd44609e123a27762f72b3a0e

Després de tres anys consecutius quedant-se a les portes de l’ascens, el sènior A del Club Handbol Cerdanyola ja és equip de Primera Catalana. Tot i no poder finalitzar el campionat de lliga com a conseqüència de la situació actual, el quadre cerdanyolenc ha aconseguit l’ascens de categoria pel seu tercer lloc de la classificació en el moment de l’aturada de la competició. Aquesta posició els donava accés a disputar la fase de promoció i finalment, per les excepcionals circumstàncies que vivim, els ha atorgat l’ascens a Primera.

L’equip està format per  Dani Díaz, Tomás Sanz, Rubén Montes, Carles Serrano, Xavi Torras, Oscar Fortea, Rafa Díaz, Albert Cañamero, Pablo Martínez, Alex Jiménez, Víctor Vera, Nacho Navarro, Ivan Suárez, Carlos Pons, Aniol Bordes, Carlos Pérez, Joaquín Jiménez i dirigit per Edu Gömez (Entrenador), Jaume Gustems (Ajudant) i Antonio Díaz (Delegat).

UN EQUIP FORMAT PER JUGADORS DE LA CIUTAT

A més, el conjunt local està format gairebé en la seva totalitat per jugadors de Cerdanyola formats a la cantera del club. Un fet que fa més gran encara l’èxit aconseguit i que posa en valor el treball que l’entitat ha dut a terme des de fa anys formant esportistes i aconseguint posar les condicions per a retenir-los al club.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?