El Rotary Cerdanyola impulsa un projecte telefònic d’acompanyament a persones grans soles

9a889c845c1eb560c41fd8301ed4311d

Les iniciatives solidàries no paren de créixer a la ciutat. El Rotary Cerdanyola -conjuntament amb tots els altres clubs dels districtes espanyols 2201, 2202 i 2203- ha engegat un projecte d’acompanyament telefònic a la gent gran o vulnerable que viu sola i necessita poder parlar amb algú que l’escolti en aquests moments de confinament per la covid-19. La iniciativa ‘Responem contra la solitud’ compta ja amb un equip de voluntaris del club local i persones que s’hi han volgut sumar de forma desinteressada per estar disponibles al telèfon i atendre les trucades. “Aquestes es deriven d’un callcenter que s’ha posat a disposició gràcies al projecte de tots els clubs rotary de catalunya i dels districtes espanyols en el número telèfon únic 935 953 722”, expliquen des del Rotary Cerdanyola. 

Com fer-se voluntari?

Si algú vol sumar-se a la iniciativa com a voluntari només cal enviar el nom, mail i telèfon al mail joan.alfonso@rotary2202.org. Com a resposta, rebrà un codi QR i les instruccions per instal·lar i activar la App (Android i Apple) que permetrà atendre les trucades. A Cerdanyola ja hi ha 22 voluntaris.

Lliurament de guants

D’altra banda, el Rotary Cerdanyola ha lliurat a Serveis Socials de l’Ajuntament de Cerdanyola un total de 200 mascaretes destinades a les residències de gent gran i de discapacitats del municipi.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?