El Roser de Maig ja té cartell

el_roser_de_maig_solucio3_dina3_jaumegubianas_rgb

El Roser de maig ja té programa i cartells. El jurat del concurs del cartell i la imatge de les activitats infantils del Roser de maig 2023 va deliberar per triar les obres que esdevindran el cartell de la Festa Major del Roser de maig i de les activitats infantils del mateix esdeveniment.

En total s’han presentat 40 obres. En la modalitat A (imatge infantil) – fins a 16 anys – han estat 11 els originals. I per la modalitat B (cartell de la Festa Major) – a partir de 16 anys – 29 treballs.

Laia Fagúndez García, veïna de Cerdanyola del Vallès, ha estat la guanyadora de la modalitat A. Percebrà com a premi un smartwatch. En la seva obra es veu l’Ajuntament ben guarnit i molta gent participant a la festa. La imatge és molt acolorida i amb una treballada definició. La Laia té 9 anys i estudia a l’Escola Municipal La Sínia. I sempre dibuixa! De fet, aquest any és el segon que guanya el concurs. El primer va ser el 2021.
Jaume Gubianas i Escudé, veí de Navàs, ha guanyat la modalitat B i percebrà un premi de 630 euros. Va estudiar Disseny Gràfic a l’Escola Massana de Barcelona. Després de treballar uns anys com a dissenyador gràfic, va muntar el seu propi estudi a Navàs on treballa com a il·lustrador per a la majoria d’editorials. Col·labora habitualment en revistes així com amb empreses, estudis de disseny i agències de publicitat. Com a dissenyador gràfic treballa principalment en el terreny de la imatge corporativa d’empreses.

Tots els treballs originals presentats estan exposats al vestíbul de l’Ateneu fins al 28 d’abril. Els originals no premiats es podran passar a recollir per l’Ateneu de Cerdanyola del Vallès des del 26 d’abril fins al 27 de maig. Transcorregut aquest termini, els originals no retirats es destruiran.


Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?