El Roser de Maig ja té cartell

_roser_de_maig_final_versio2

Noèlia Magrané Gascón i Laia Fagúndez García són les autores de les obres guardonades que esdevindran la imatge de la festa Major enguany. El Roser de Maig se celebrarà del 30 d’abril al 3 de maig.

Les imatges de la Festa Major escollides pel jurat qualificador esdevindran la presentació del principal esdeveniment social de la ciutat. La situació sanitària vigent, a conseqüència de la pandèmia de la COVID19, marcarà la festa. Però malgrat tot, serà un “Roser de maig que malgrat tot esdevé, en certa manera, l’inici del retorn a una desitjada normalitat”, s’assegura des del consistori.

Noèlia Magrané Gascón és la creadora del cartell de la Festa Major. Cerdanyolenca, és dissenyadora i fa més de 15 anys que treballa professionalment en aquest sector. Va decidir presentar-se al concurs de la Festa Major després d’uns anys de no fer-ho. Preguntada sobre la seva proposta, explica que ha triat un fons verd que transmet “calma i tranquil·litat”, necessàries en aquesta època distòpica en què vivim. La tipografia escollida és blanca -“fresca, natural”- i afegeix unes roses esquematitzades, “simples i senzilles, que transmeten alegria i felicitat”.

 

Laia Fagúndez García és l’autora del dibuix que presentarà les activitats infantils del Roser de maig 2021. Té 7 anys i estudia 2n de primària a l’Escola Municipal La Sínia. La seva mare explica que la Primavera l’ha inspirat per fer la seva creació. Juntes van fer un treball previ de documentació mirant els cartells guanyadors d’altres edicions. I d’aquest procés en va sortir la gran papallona i les roses de la seva obra. Està “molt contenta” d’haver guanyat el concurs i ja ha vist l’exposició de totes les obres participants, instal·lada al vestíbul de l’Ateneu.

El regidor de Cultura, Oscar Pons, felicita les guanyadores del concurs i a totes les persones que hi han participat. “Són una mostra de creativitat i d’imaginació d’unes persones que han plasmat en les seves propostes una Festa Major, el Roser de maig, que ens defineix i que aquest any gaudirem, amb totes les mesures sanitàries corresponents”, destaca.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?