El relleu per encapçalar la llista electoral d’ERC es triarà properament en assemblea

271753234_10227971888461807_2825487748956217237_n

La confirmació que la portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola, Helena Solà, no repetirà com a candidata a les properes eleccions municipals “inicia el procés democràtic intern” per escollir qui serà la cara visible del projecte d’Esquerra quan s’acabi aquest mandat. En els propers dies l’executiva local informarà a tota la militància d’ERC i de Joven Republicà del procés a seguir. Junt amb la convocatòria de l’assemblea s’anomenarà la comissió organitzadora i s’obrirà un termini de presentació de candidatures. Les persones que optin a aquesta responsabilitat hauran de recollir avals per un mínim del 20% de la militància amb dret a vot. Finalment les candidatures es presentaran davant la militància en assemblea on es votarà qui serà l’alcaldable republicà als comicis del 2023.

Seguirà com a portaveu del grup municipal fins a final del mandat

Solà seguirà com a portaveu del Grup Municipal d’ERC a Cerdanyola fins al final del mandat “per responsabilitat amb el compromís adquirit amb les 5.420 persones que van votar la llista que encapçalava”, segons ha anunciat ERC en un comunicat. A més, la secció local d’ERC seguirà endavant “comptant amb la seva experiència, com a referent polític femení que és, i gaudint de la seva capacitat de lideratge pels reptes que, sens dubte, assumirà el nostre partit a nivell local i nacional”.

Agraïment

Esquerra agraeix la feina feta per Solà a la secció local i al capdavant dels diferents Grups Municipals d’ERC a l’Ajuntament de Cerdanyola: “Es fa difícil recollir el volum ingent i la rellevància de la seva tasca durant tots aquests anys”. Esquerra es suma a les nombroses mostres d’agraïment i afecte mostrades, pel temps i el treball que generosament ha dedicat a la ciutat i el partit, sovint a costa de la seva vida personal com bé saben els qui han compartit aquesta etapa al seu costat.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?