El Ràdio Club del Vallès bufa les espelmes del 40è aniversari

WhatsApp Image 2022-09-26 at 09.42.42

Tot i viure immersos en l’era digital, la comunicació analògica és més vigent que mai. El Ràdio Club del Vallès (EA3RCH) celebrava aquest dissabte el seu 40è aniversari tot demostrant la seva vitalitat i ganes de continuar endavant.

Abans de celebrar el sopar commemoratiu al restaurant Los Abetos, socis i amics s’han trobat a la sala d’actes del MAC, on s’han projectat imatges i s’han compartit records d’una entitat que es va fundar al 1982, abans fins i tot de la inauguració de l’Ateneu. “Les primeres reunions es van fer al Setè Cel, després vam contactar amb Ajuntament i des del principi vam col·laborar en tots els esdeveniments que necessitaven retransmissió. Quan es va obrir l’Ateneu vam passar allà. Sempre hi ha hagut molt bona sintonia entre nosaltres i el consistori”, recorda el president de l’entitat, Miguel Ángel Sáez, que destacava que “la funció d’aquest ràdioclub ha estat formar radioaficionats”.

Però a més de promoure la radioafició a la ciutat i a l’estranger, una de les grans fites de l’entitat ha estat l‘organització de la fira Merca-Ham. Cerdanyola ha estat seu de la primera fira de radioaficionats d’arreu d’Espanya. “La fira són molts 29 anys dedicats a tota la radioafició que al llarg d’aquests anys ens han brindat la seva presència i que han gaudit de moments d’amistat i de poder veure les novetats en el sector de les radiocomunicacions amateurs”. L’alcalde agraïa la tasca de tota la gent que ha fet possible el ràdioclub i recordava que les cavalcades funcionen gràcies a la seva ajuda. “Hem estat a moltes fires i hem fet moltes coses, anem avançant i esperem seguit molts anys més”, anunciava Sáez.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?