El PSC reivindica la inversió en investigació i l’aposta pel coneixement

psc

Els socialistes del Vallès Occidental Sud, amb el regidor cerdanyolenc David González com a número 21 de la llista, encaren els darrers dies de campanya reivindicant la inversió en investigació i l’aposta pel coneixement des del Parc Tecnològic de Cerdanyola.

“Amb el President Illa a la Generalitat apostarem per l’economia del coneixement i la tecnologia per generar ocupació”, destacava el diputat Pol Gibert, acompanyat també per l’alcalde Carlos Cordón. Els dos han remarcat la importància que té per la comarca però també per tota Catalunya el model desenvolupat al voltant del Parc Tecnològic del Vallès. Segons Gibert, Cerdanyola té elements d’alt potencial com són el Parc Tecnològic i un centre de formació de primer nivell com és l’Autònoma: “En aquest sentit té un potencial únic. L’economia del coneixement de la nostra comarca és un exemple del futur país que volem construir. El nostre candidat, Salvador Illa, és la garantia de fer del nostre territori punta de llança del creixement en base al coneixement i l’aposta per la industria innovadora, fent un bon ús dels fons europeus”. Per la seva part, Cordón ha assegurat que “des de Cerdanyola sempre hem defensat el projecte de la ciutat del coneixement i creiem que Catalunya de caminar en aquest sentit”. Per a l’alcalde, “cal posar per davant innovació, ciència i tecnologia i la societat del coneixement que defensem els socialistes i la candidatura de Salvador Illa”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?