El PSC presenta equip i projecte “per sortir a guanyar” les eleccions municipals

WhatsApp Image 2023-04-24 at 11.32.30

Amb un teatre Ateneu ple de gom a gom, els socialistes presentaven una llista i un projecte per “sortir a guanyar” les eleccions municipals del 28 de maig. “No podia tenir millors companys de viatge”, assegurava visiblement emocionat l’actual alcalde i cap de llista del PSC, Carlos Cordón, que va destacar que les cares noves “fan possible que aquest projecte sigui més transversal i encara més plural”.

“Cerdanyola necessita un govern fort que depengui de les seves forces de manera encara més sòlida”

Els socialistes tenen un “projecte actualitzat amb els anys” i que “ara fa un pas més” amb noves propostes i un equip renovat: “Representem l’estabilitat, la solvència i la coherència, que és el que necessita aquesta ciutat”. En aquesta línia, Cordón demanava més suport perquè la ciutat “necessita un govern fort que dialogui amb totes les forces polítiques, però que depengui de les seves forces de manera encara més sòlida” per “seguir construint la Cerdanyola que somiem”. Els socialistes tenen molt clar que ha “moltíssim per fer” i no volen aturar-se ara .Al juny del 2019 “ens vam trobar una ciutat i un ajuntament en col·lapse”, recordava l’alcalde i candidat. “Vam passar una pandèmia per la qual ningú et prepara amb l’objectiu que ningú quedés enrere i ara tenim una ciutat amb una taxa d’atur més baixa, amb menys crispació i amb un rumb clar. Una Cerdanyola més bonica en la qual poder conviure i estar més orgullosos”, assegura. Tot perquè Cerdanyola esdevingui “un espai d’oportunitats que reverteixin en la millora de la qualitat de vida de la gent”.

Repàs a la feina feta

La presentació de la llista del PSC també va ser el moment de fer balanç de la feina. Entre d’altres, Cordón destacava haver desencallat el projecte del Parc de l’Alba -ens permetrà créixer en més habitatge i serveis i que ens permetrà seguir consolidant-nos com a ciutat referent en el coneixement”, apuntava-, el nou contracte de jardineria, les dues fases del pla d’asfaltat dels carrers de la ciutat, la millorat les entrades a la ciutat, l’inici de les obres de recuperació de Ca n’Altimira -serà la seu de la Ciutat del Coneixement i “un espai per a la gent, de la mà de la nostra estimada Universitat Autònoma de Barcelona”, assegurava-, l’adquisició de Can Llopis, la reforma del cementiri i la construcció del primer tanatori de la ciutat, la recuperació de la zona dels esports de raqueta i l’aposta per potenciar una oferta cultural i d’oci familiar, plural, de qualitat i accessible a tot el món amb grans concerts pel Roser de Maig o la creació del Festival Cerdanyola Menuda. “I tot s’ha fet sense pujar els impostos a les famílies”, remarcava el batlle. Finalment, Cordón també posava en valor el “compromís que hem aconseguit de la Generalitat de Catalunya per a la construcció de l’Hospital Ernest Lluch”. Per a Cordón, “en tot aquest temps hem pogut complir amb tot allò que vam dir que faríem”.

Els projectes de futur. “Són propostes concretes, realistes i realitzables”

A més de repassar la feina feta, el PSC també va presentar algunes de les seves principals propostes per a la ciutat. “Volem seguir invertint en neteja, en jardins i en millores de carrers i places. També seguirem treballant per millorar la mobilitat i els serveis de transport públic a la ciutat”. Un casal de ciutat per a la gent gran, un nou Centre d’Assistència Primària, la continuació del desenvolupament de la zona esportiva Riu Sec, la coberta graderia ZEM Fontetes, una nova pista reglamentària d’atletisme, nous skateparks, un circuit permanent de cros, la nova comissaria de la Policia Local, la sala polivalent per a 500 persones, la quarta escola bressol municipal, l’aula d’estudi permanent, el projecte de transformació de l’avinguda Primavera, el parc de Flor de Maig, la reobertura de Ca n’ortadó, la recuperació de les naus d’Uralita, fer de ca n’Altimira la seu de la Ciutat del Coneixement i obrir la nova seu de l’Oficina d’Atenció Ciutadana són algunes de les propostes que Cordón va anunciar al teatre Ateneu. “Són propostes concretes, realistes i realitzables”, afirmava el candidat socialista.

Petjada socialista en la transformació de la ciutat

Les exalcaldesses de Cerdanyola, Cristina Real i Carme Carmona, van ser les encarregades de presentar un acte on els socialistes van voler destacar la petjada socialista en la transformació de Cerdanyola. “Els socialistes sempre hem tingut clar que hem de donar cultura i educació per aconseguir la igualtat d’oportunitats”, destacava Real. Tant ella com Carmona feien referència a equipaments com equipaments l’Ateneu, l’escola municipal de música Aulos, la residència de gent gran de Canaletes o la Biblioteca Central. “La valentia dels socialistes sempre ha fet avançar Cerdanyola per col·locar-la al lloc que li pertoca”, apuntava Carmona, que es mostrava convençuda que el “present de Cerdanyola és tornar a avançar”. En aquest sentit, el proper mandat “serà el de l’explosió de Cerdanyola”, finalitzava Real.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?