El PSC del Vallès Occidental Sud exigeix a la Generalitat la construcció de l’hospital comarcal ‘Ernest Lluch’

image001

Alcaldes, alcaldesses i càrrecs electes del PSC a la comarca, encapçalats pel diputat al Parlament Pol Gibert, exigeixen a la Generalitat la construcció de l’hospital comarcal ‘Ernest Lluch’ i que el projecte no es quedi en una promesa electoral.

Gibert, qui al llarg de la legislatura i tant des del Parlament com des de l’àmbit social ha defensat la necessitat de construir aquest equipament sanitari, considera que l’hospital Ernest Lluch és una “reivindicació història per la comarca des de fa 10 anys i que hauria de ser l’hospital per descongestionar el Taulí i que en plena pandèmia hagués servit per donar resposta a les situacions que van viure”. Respecte a l’anunci fet per la Generalitat el passat divendres, Gibert s’ha declarat “moderadament esperançat” i ha recordat la feina feta pels alcaldes i alcaldesses al llarg d’aquests anys per aconseguir desencallar el projecte. Per aquest motiu, Gibert considera que “la millor garantia que aquest hospital sigui una realitat és que el 14 de febrer cal un govern socialista a la Generalitat, ja que sembla que hi ha un compromís amb la comarca, però volem que es mantingui després de la campanya”.

La posició dels alcaldes i alcaldesses

En una roda de premsa als terrenys on està prevista la construcció, Gibert ha estat acompanyat pels alcaldes i alcaldesses socialistes que han fet front comú per l’assoliment d’aquest projecte. “Sentim molta alegria, però també molta prudència davant de l’anunci de la Generalitat per fer una realitat aquest hospital, tan necessari per la comarca i el territori”, ha destacat l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?