El projecte Maichinery guanya el premi Explorer Cerdanyola 2018

7d13cc638b031f8ce1bae1b0204ae77c

El projecte de Massimo Angelini i Carles Morales és una empresa que ajuda a les indústries a millorar el procés productiu

El projecte Maichinery, de Massimo Angelini i Carles Morales, ha estat el guanyador dels premis del Programa Explorer Cerdanyola 2018. Així, una empresa que ajuda a les indústries a millorar el procés productiu pren el relleu del projecte guanyador de la passada edició, una aplicació d’optimització de despeses corporatives per a empreses i autònoms. “Per a nosaltres és una oportunitat poder comptar amb el vostre tallent”, celebrava la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro. Angelini i Morales es van endur un viatge a Silicon Valley i Tamara Ortega Van Vloten, pel projecte ‘Arte en madera’, va rebre un diploma com a finalista.

L’objectiu és anar creixent a poc a poc i convertir-se, a mitjà termini, en un referent en innovació i enginyeria
Maichinery és una enginyeria que ofereix a les indústries solucions per millorar el seu procés productiu recollint, estudiant i analitzant les seves dades per dissenyar i implementar solucions a mida. Es va posar en marxa al gener de 2018 quan es va inscriure al Programa Explorer. Al mes d’abril es van constituir com a empresa i ara el seu objectiu és anar creixent a poc a poc i convertir-se, a mitjà termini, en un referent en innovació i enginyeria, com explica Angelini. Però com recordava Haro, ara comença la part més important que és “tirar endavant el projecte”. Més enllà dels aspectes econòmics i financers, assegurava, està la responsabilitat social. “Els reptes socials són segurament els majors reptes que té per endavant el món empresarial”, valorava la regidora.

8 projectes a Cerdanyola
Un total de 8 projectes han participat enguany al programa Explorer en una edició en la que ha augmentat la participació de les dones en un terç. “Espero que cada any més dones us aneu engrescant”, assegurava l’alcalde Carles Escolà, que mostrava el seu convenciment que vivim en una societat injusta on en moltes ocasions l’esforç no és garantia de res “perquè no tothom parteix del mateix punt”. En aquest sentit, el batlle demanava als participants que dediquin una part del seu temps a “fer una societat més justa”.

L’Ajuntament de Cerdanyola, a través del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, participa en aquesta iniciativa en xarxa que compta amb el suport d’universitats de tot el país i amb la col·laboració i participació activa de més de 150 institucions públiques i privades com la Fundació EY, Indra, Secot, i Netberry. El programa Explorer està impulsat pel Banc Santander i dirigit per CISE (Centro Internacional Santander Emprendimiento). Explorer consisteix en facilitar el desenvolupament de la idea de negoci presentada pels participants a través de formació, mentoria, assessorament i networking. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?