El programa Explorer s’obre novament als joves emprenedors

Foto de família dels joves emprenedors que van participar a l’última edició d’Explorer / F. Ajuntament

El Parc de Recerca UAB, amb la col·laboració dels ajuntaments de Cerdanyola, Rubí i Sant Cugat, impulsa una nova edició del Programa Explorer, una iniciativa d’impuls al talent jove promoguda pel Banc Santander a través de Santander Universitats i el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).

El Programa està dirigit a joves d’entre 18 i 31 anys que, durant dotze setmanes, podran desenvolupar habilitats emprenedores com el lideratge, treball en equip o habilitats de comunicació. L’Explorer els brindarà gratuïtament les eines necessàries perquè siguin capaços de desenvolupar una idea de negoci sòlida, viable i sostenible enfocada a resoldre els problemes relacionats amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) 2030 fixats per les Nacions Unides.

Enguany, la formació es farà amb un format semipresencial i comptarà amb continguts digitals orientats a aconseguir reptes i plantilles de treball, sessions de Q&A amb experts que ajudaran els participants a completar les tasques setmanals, sessions en línia amb referents del món de l’emprenedoria i esdeveniments presencials.

Amb un enfoc pràctic i basat en dinàmiques d’aprenentatge social, l’Explorer està dissenyat perquè les persones participants es converteixin en part activa del canvi a través de la posada en marxa de projectes econòmicament sostenibles a diferents indústries, sectors i tipologies d’organitzacions.

 Abans del 13 de desembre

Totes les persones interessades a participar en el Programa es poden inscriure abans del 13 de desembre a través del web explorerbyx.org.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?