El professorat de Cerdanyola reclama una educació de qualitat

1648197380840

“No és per les vacances, és per les mancances”. Aquest era el lema que més va sonar a la concentració que l’Assemblea de Docents de Cerdanyola va convocar ahir a la plaça de l’Abat Oliba.

La concentració recordava els sis punts principals de la vaga de docents: les retallades no revertides, la imposició d’un nou currículum, el rebuig de ràtios que consideren impossibles, per l’abús del professorat, per una escola catalana i contra el desprestigi social de la docència.

“Volem millorar la qualitat educativa que reben els nostres alumnes amb l’increment de personal docent i de suport i més recursos per tal de revertir la precarietat”, asseguren els docents. “Creiem que l’educació no és una eina política que pugui decidir el Govern de torn, sense la consulta ni el consens de la comunitat educativa. Les decisions s’han de prendre amb criteris pedagògics”, remarquen. El professorat també creu “necessari reduir les ràtios a 20 alumnes a Primària i 25 alumnes a Secundària” i reclama “acabar amb la il·legalitat dels interinatges i el menyspreu cap els substituts” i donar estabilitat als projectes educatius dels centres.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?