El pressupost d’Esports augmenta un 12% al 2015

3b44b5000d3ada04c028c395cd05cbfb

El pressupost de l’àrea d’Esports -que no inclou les inversions- de l’Ajuntament de Cerdanyola augmentarà un 12,4% al 2015, segons va anunciar el regidor d’Esports, Marc Guillamon, en roda de premsa.  Així, es passa dels 867.000 als 975.000 euros. I dins d’aquesta xifra global, la partida pressupostària dedicada a la promoció de l’esport ascendeix un 22,2%, passant de 465.000 a 568.617 euros.

MÉS SUPORT A LES ENTITATS

Guillamon també destacava que es dóna més suport a les entitats amb l’augment del 18’6% de la quantitat destinada als convenis amb entitats, que puja fins als  152.000 euros. En aquest sentit, Guillamon anunciava que s’han signat nous convenis amb nou entitats esportives -Club Bàdminton Bellaterra, Club Petanca Cerdanyola Atlético Serraparera, Club Frontennis Cerdanyola, Club Patinatge Artístic Cerdanyola, Club d’Esports de Muntanya, Club Natació Cerdanyola, Club Tennis Cerdanyola, Club de Tir amb Arc i el Club Gimnàstica Rítmica Cerdanyola- de la ciutat que se sumen a les sis -Cerdanyola Club d’Hoquei, Club Handbol Cerdanyola, Club Bàsquet Femení Cerdanyola, Cerdanyola Futbol Club, Club Bàsquet Cerdanyola i el Club Penya d’Escacs de Cerdanyola- que ja tenien conveni en vigor. “El conveni dóna més agilitat administrativa a les entitats” i és “bo per a la ciutat perquè les ciutats donen una contraprestració en forma de promoció de l’esport”, remarcava Guillamon. Aquests convenis, apuntava Guillamon, també tenen un “caràcter social” ja que un 5% del total de la subvenció que rebran les entitats s’ha de destinar a beques a aquells esportistes que ho necessitin.

MILLORES A LES INSTAL·LACIONS

Enguany també s’iniciarà l’activitat a les noves instal·lacions de la Zona Esportiva Municipal de Les Fontetes i del Riu Sec i el govern municipal invertirà en la millora de les instal·lacions esportives. En aquest sentit, el pressupost de l’Ajuntament reveu una partida, en el marc del projecte URBAN, de 500.000 euros per a la millora i dignificació de l’entrada de la Zona  Esportiva Municipal de Can Xarau. En concret,  es farà una plaça, a una de les pistes  es canviarà el terra actual per un altre menys agressiu per a la pràctica de l’hoquei patins o el patinatge, a la boina es farà una actuació per solucionar els problemes de goteres i  es millorarà l’estat dels frontons. A l’interior del pavelló, es construiran nous vestidors i sales polivalents per a les entitats i el bar s’adaptarà a la normativa per desrés poder licitar-lo. Per úiltim, al gimnàs municipal de Can Xarau es farà un reting per renovar les bicicletes de la sala cyclo indoor.

DEURES PENDENTS
D’altra banda, Guillamon tancava l’any tot reconeixent que el gran deure pendent de la regidoria d’Esports és “trobar una solució definitiva” al futur model de gestió del Parc Esportiu Municipal de Guiera.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?