El present i el futur de Cerdanyola es presenta a la fira Expo Real de Munic

Cerdanyola s’ha sumat a la delegació encapçalada per l’AMB, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona a Exporeal en Múnich / F. Ajuntament (NP)

Cerdanyola ha forjat aliances a la fira Expo Real de Munic, la fira internacional d’inversions i propietats més gran d’Europa. Aquesta fira compta amb un programa de conferències molt complet, format per simposis, conferències i sessions de debat, que la converteixen en una plataforma de comunicació i informació per al sector. En l’edició del 2019 va haver-hi 46.747 participants de 76 països diferents, 2.190 expositors i 45 països representats.

Enguany, Cerdanyola del Vallès s’ha sumat a la delegació encapçalada per l’AMB, la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona i de la que també han format part Cornellà de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Adrià de Besòs, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans. L’alcalde, Carlos Cordón, i la regidora d’Urbanisme, Eulàlia Mimó, han dedicat tres dies a compartir experiències amb els principals actors de la indústria immobiliària: inversors, usuaris finals, governs locals i corporacions internacionals. Com ja va fer el passat setembre a la fira MIPIM de Cannes, Cordón ha presentat el present i el futur de Cerdanyola amb l’objectiu d’atraure inversions i oportunitats que es puguin traduir en un major benestar per a la ciutadania. L’alcalde destaca que “hem parlat del desenvolupament del Parc de l’Alba com una oportunitat de futur, no només per a la ciutat, sinó també per al país” i afegeix que “també hem explicat les potencialitats que ens fan ser capdavanters com a ciutat en molts àmbits però, sobretot, en aquells relacionats amb el coneixement”. L’alcalde sentencia que “volem seguir posant Cerdanyola al mapa a nivell internacional i aquest és un pas més, de molts més que vindran en el futur”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?