El PP arriba a un principi d’acord amb el govern per aprovar inicialment el pressupost municipal

dbb31cd5d0f38e8f6ccbb5456d140857_L-640x493

El Partit Popular de Cerdanyola té un principi d’acord amb el govern municipal per aprovar inicialment el pressupost 2021. “Hem aconseguit que es flexibilitzin les ajudes a les famílies per poder obtenir ajudes per pagar l’IBI, s’han incrementat els convenis amb les entitats de tercer sector i s’han respectat les inversions pactades amb el pressupost 2020 i noves inversions que hem proposat”, anuncia el president local, Francisco Correderas. “S’ha arribat a un bon acord amb el govern municipal mirant per la ciutat, ja que des del Partit Popular estem compromesos perquè millori cada dia i perquè no quedi bloquejada”, remarquen des del PP.

En els últims anys aquestes ajudes no s’executaven ni un 40%, segons els populars, que han proposat al govern municipal que estudiï “flexibilitzar unes condicions que no han estat revisades des que es van aprovar fa nou anys”. El govern municipal, apunten,” s’ha compromès a estudiar i presentar les noves bases durant el primer trimestre del 2021 perquè es puguin aprovar en aquest període”. Correderas agraeix a totes les entitats del tercer sector – com Cáritas, Creu Roja, Església Evangèlica o Fundació Roser de Maig- “el gran treball” que estan fent al nostre municipi des de fa molts anys. “Estan veient com moltes famílies de Cerdanyola necessiten de la seva ajuda i som conscients que la crisi social i econòmica de l’any 2021 anirà a pitjor, per això li vam fer una proposta al govern municipal perquè revisi aquests convenis”, anuncia Correderas, que agraeix que el govern no els hi ha posat “cap pega” a augmentar l’aportació en un 60% en alguns casos i en uns altres el 33,33%. “A més, estan oberts en tot moment a realitzar alguna modificació de crèdit en l’exercici 2021 si aquestes entitats ho necessitessin per ajudar als nostres veïns que estiguin més afectats per la crisi social i econòmica”, apunta el president popular.

Inversions als polígons industrials

El PP recorda que va votar en contra de l’increment de l’Impost d’Activitats Econòmiques, però que es van Wcomprometre a no presentar al·legacions sempre que veiéssim en les inversions una proposta seriosa per millorar i modernitzar els polígons industrials de Cerdanyola”, afegeix. En aquests dos anys i mig que resta de legislatura s’invertiran 400.000 €, els primers 200.000 euros l’any 2021 amb el romanent de tresoreria de l’exercici 2020; expliquen els populars: “Considerem que aquests polígons necessiten arribar a el segle XXI d’una vegada per totes, ja que estan totalment abandonats i és una primera inversió més que necessària, encara que som conscients que haurem de seguir lluitant perquè el govern incrementi més aquesta partida”. Correderas ha mostrat la seva satisfacció a que per fi es dediqui una partida pressupostària de 600.000 euros per acabar definitivament la millora de la Martinica. “Amb aquestes obres que s’han d’executar hauria de deixar-aquesta zona executada en la seva totalitat, sense deixar cap carrer de costat”, destaca el president del PP. Els populars celebren que inversions que havien acordat amb el govern en el pressupost 2020 comencen a veure la llum com és la construcció d’el pavelló i de la piscina al ZEM Riu Sec –“ aquest any tindrem ja el projecte d’execució redactat, per pugui començar a construir-se de cara a l’any 2022”, remarquen- així com el cobriment de les pistes exteriors de Fontetes.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?