El ple municipal incorporarà subtítols per fer-ho accessible a les persones amb sordesa

WhatsApp Image 2023-03-30 at 08.52.22

L’Ajuntament de Cerdanyola aposta per millorar el sistema de retransmissió en directe del Ple municipal i l’audiència ciutadana amb la incorporació de la subtitulació i transcripció de les sessions. El contingut, per tant, serà accessible per a les persones amb sordesa. “El govern municipal  es mostra molt sensible amb la barrera comunicativa que suposava per les persones sordes la no subtitulació dels principals òrgans de participació ciutadana i, a partir del mes de juny d’aquest any, l’accessibilitat serà una realitat”, s’anuncia des del consistori.

D’aquesta manera, es permetrà veure les sessions des de l’àudio-vídeo actes subtitulades en català i/o castellà, en funció de l’idioma que s’utilitzi, i alhora disposaran d’un fitxer transcrit automàticament en format Word que es podrà consultar des del portal de vídeo actes.

Així mateix, el sistema de retransmissió en directe del Ple municipal i l’audiència ciutadana s’actualitzarà amb una nova versió que millorarà de forma molt destacada la qualitat d’imatge i so.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?