El ple de juliol serà l’últim per a Laura Benseny

laurabenseny

Després que Adrià Guimerà substituís Vera Sánchez, arriba un nou canvi al grup municipal de Guanyem Cerdanyola. El ple municipal d’aquest dijous serà l’últim de la regidora Laura Benseny. “Entrego l’acta de regidora i seguiré fent servei al carrer”, ha anunciat a Twitter. Al setembre Anna Montfort, número 10 a la llista de Guanyem Cerdanyola a les últimes municipals, agafarà el seu relleu.

La valoració

“Han sigut quasi 5 anys de feina, tensions i  aprenentatges. Des de govern, tirant endavant projectes a contracorrent i des de la crítica i la construcció a l’oposició”, destaca Benseny, que plega “tranquil·la de la feina feta i les hores dedicades per construir una Cerdanyola millor i un país més lliure”. A més, assegura ser conscient que la feina no ha acabat i que hi ha coses que van quedar a mig fer. “I en demano disculpes”, afegeix. “Gràcies a tothom que ens va votar i a l’organització, gràcies a la Vera Sánchez, a l’Ivan González per aquests anys de lluita pandèmica i a l’Anna i l’Adrià per assumir el repte”, clou.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?