El ple aprova una moció per dignificar la zona de Santa Teresa

1622475837299

El ple de maig va aprovar una moció -presentada per CS i ERC- per dignificar la zona de Santa Teresa i recolzar als veïns i veïnes. El text insta a l’Ajuntament a prendre accions urgents i diàries en la zona del carrer Santa Teresa per posar solució a la greu situació d’insalubritat pels rosegadors i les plagues de mosquits, així com per millorar la falta d’il·luminació. També s’insta al consistori a garantir la neteja viària i la recollida de residus amb la mateixa freqüència que en la resta de la ciutat i a reforçar la vigilància policial en la zona per garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes de la zona. També va obtenir la llum verda del plenari la moció -d’ERC, En Comú Podem, Guanyem i Junts- per declarar el municipi de Cerdanyola com àrea amb mercat d’habitatge tensionat i una altra -presentada per ERC i CS- per a la creació d’una xarxa d’àrees d’esbarjo per a gossos a Cerdanyola. El text insta l’Ajuntament a estudiar els millors emplaçaments per establir una xarxa d’àrees d’esbarjo per a gossos on puguin estar deslligats i a determinar de forma provisional, i fins que s’executin les àrees d’esbarjo definitives, espais i franges horàries segurs on es pugui passejar els gossos deslligats.

D’altra banda, també es van aprovar una moció -d’En Comú Podem, Guanyem Cerdanyola i ERC- en solidaritat amb palestina i una altra  -d’En Comú Podem Cerdanyola i Guanyem- en suport al poble colombià. Obtenia la llum verda del plenari una moció-En Comú Podem i Guanyem- per el 28 de maig, Dia Internacional d’Acció per a la Salut de les Dones, una de  d’ERC i CS per la redacció i implementació d’un pla d’ordenació de recursos humans i per la qualitat en l’ocupació i una altra -d’ERC i Guanyem- per a la lluita contra la pobresa menstrual a Cerdanyola.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?