El Pla Estratègic de Cerdanyola encara la recta final amb el debat de projectes de futur

8d2d352177553035380c8d89065116aa

El procés d’elaboració del Pla Estratègic de Cerdanyola del Vallès entra en la recta final. A partir dels resultats de l’enquesta realitzada el passat mes de novembre, al voltant de quaranta persones han participat en el segon grup de treball, desenvolupat entre el 25 de novembre i el 10 de desembre, a través de sessions de treball online

Quines han estat les aportacions?

El segon grup de treball ha servit per debatre els projectes que permetran respondre als reptes i objectius estratègics prioritzats per a la Cerdanyola del 2030. Les aportacions dels participants han contribuït amb idees innovadores i amb la proposta de projectes per la Cerdanyola del futur que van des de la generació d’eixos on la mobilitat sigui per vianants, bicicletes, VMP i transport públic, que connectin el nucli urbà amb els pols d’atracció; la consolidació del projecte d’intervenció de la carretera de Barcelona; fins el desenvolupament d’habitatge intergeneracional que permeti la convivència de diferents grups poblacionals, amb necessitats diverses; o la ubicació d’alguna de les seus de la UAB en el centre urbà de Cerdanyola del Vallès.

La principal particularitat d’aquests projectes tractors és la seva incidència en diferents reptes i objectius estratègics del Pla. A més, tenen la capacitat de vincular i motivar diferents actors, en un model de gestió compartit, on existeixi co-lideratge a partir de grups de treball i l’ajuntament amb altres agents. L’horitzó temporal d’aquests projectes és el mig-llarg termini.

El treball avança cap a la última etapa

A partir dels resultats obtinguts d’aquest procés participatiu, els propers mesos l’equip redactor elaborarà el contingut del document i continuarà amb sessions de treball amb la Comissió Política del PEC i el personal tècnic de l’Ajuntament per valorar la viabilitat tècnica, econòmica i política de les propostes. Finalment, a finals de març, es durà a terme el Consell Plenari amb la finalitat de fer difusió del contingut del document estratègic i consensuar mecanismes per donar continuïtat al PEC.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?