El Pla d’Asfaltat continuarà al carrer Lluís Companys aquest cap de setmana

WhatsApp Image 2023-01-19 at 08.16.41

Aquesta setmana continuen els treballs d’asfaltat a la la Ronda de Cerdanyola, al tram entre plaça de l’Estatut i carrer de la Pineda. Fins al 21 de gener es farà el passeig de Cordelles, al tram entre carrer de Santa Marcel·lina i carrer del Francolí. En els dies indicats es farà un tall de circulació i estarà prohibit l’aparcament al carrer mentre durin els treballs. Es realitzaran els treballs d’obra de manera que es pugui circular durant la nit, no obstant, l’aparcament restarà prohibit fins la finalització de l’obra al carrer.

Aquest cap de setmana, dissabte 21 i diumenge 22 de gener, també es preveu realitzar obres d’asfaltat al Carrer de Lluís Companys, en el tram entre C. d’Altimira i Pl. de Marconi. Degut a les obres del carrer de Lluís Companys, es prohibirà l’aparcament de divendres 20 de gener a les 18h fins dilluns 23 a les 15h.  El divendres no es veurà afectada la circulació, dissabte i diumenge es farà el tall de circulació total i dilluns s’adequarà de tal manera que es pugui circular per un carril. No serà possible la sortida de vehicles de l’aparcament públic soterrat de la plaça Abat Oliba, durant aquest dissabte i diumenge en horari de 7h a 20h. L’aparcament estarà senyalitzat convenientment, d’igual manera que tots els guals d’aparcaments residencials que n’estiguin afectats. Fora d’aquest horari s’adequarà per a que es pugui circular.

Entre dilluns 23 i dimarts 24 de gener en horari nocturn de 21h a 6h, s’asfaltarà la plaça d’Europa  i avinguda del Parc Tecnològic (tram entre Pl. Europa i el final del pont) i dimecres 25 de gener, en horari diurn, es faran els treballs de pintat sense interrupció al trànsit. Entre dimecres 25 i dijous 26 de gener en horari nocturn de 20h a 6h, es faran treballs al carrer de Santa Anna (tram entre c. de la Clota i c. de l’Or) i divendres 27 de gener, en horari diurn, es realitzaran els treballs de pintat amb interrupció parcial del trànsit. En els dies indicats es farà un tall de circulació i estarà prohibit l’aparcament al carrer mentre durin els treballs. Es realitzaran els treballs d’obra de manera que es pugui circular un cop finalitzada la jornada diària , no obstant, l’aparcament restarà prohibit  fins a la finalització de l’obra al carrer.  Es considera adient la realització de les obres en horari nocturn per afectar el mínim possible als veïns, al trànsit i a l’accès de les empreses afectades per a que puguin treballar.

Segona fase del Pla d’Asfaltat

El Pla d’Asfaltat de la ciutat s’ha planificat en el marc de la campanya ‘Millorem els carrers. Millorem Cerdanyola’. La primera fase del pla es va fer el 2021 i, d’entre tots els carrers que presentaven deficiències es va fer una primera selecció de 13 d’aquests. Posteriorment, a finals de l’any 2022, en l’inici de la segona fase, es van projectar les actuacions a executar a 17 carrers més per continuar millorant la seguretat viària i l’espai públic de la ciutat.

La segona fase d’aquest Pla va començar al desembre amb treballs de millora al Ptge. Pollancres, al Ptge. Doña Amèlia (al tram entre Av. de la Flor de Maig i carrer de Víctor Català) i al carrer Santa Rosa, al tram entre Av. de Guiera i Av. de la Flor de Maig (sentit centre). Al gener es van reprendre els treballs amb l’asfaltat de la Ronda de Serraparera, el carrer de Santa Rosa (sentit Parc Tecnològic del Vallès) i el Passeig d’Horta.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?