El Pla d’Asfaltat continuarà al carrer de Santa Anna

WhatsApp Image 2023-01-23 at 16.47.12

Continuen els treballs de la segona fase del Pla d’Asfaltat de Cerdanyola. Entre dimecres 25 i dijous 26 de gener -en horari nocturn de 20h a 6h- es faran treballs al carrer de Santa Anna (tram entre c. de la Clota i c. de l’Or) i divendres 27 de gener, en horari diurn, es realitzaran els treballs de pintat amb interrupció parcial del trànsit.

En els dies indicats es farà un tall de circulació i estarà prohibit l’aparcament al carrer mentre durin els treballs. Es realitzaran els treballs d’obra de manera que es pugui circular un cop finalitzada la jornada diària , no obstant, l’aparcament restarà prohibit  fins a la finalització de l’obra al carrer.  Es considera adient la realització de les obres en horari nocturn per afectar el mínim possible als veïns, al trànsit i a l’accés de les empreses afectades per a que puguin treballar.

Després de les actuacions previstes durant aquesta setmana, restarà pendent  l’asfaltat de la ronda de Serraparera (sentit Clota) entre l’av. de l’Argentina i la ronda de Serraparera, 7.

 

Què queda?

El Pla d’Asfaltat de la ciutat s’ha planificat en el marc de la campanya ‘Millorem els carrers. Millorem Cerdanyola’. La primera fase del pla es va fer el 2021 i, d’entre tots els carrers que presentaven deficiències es va fer una primera selecció de 13 d’aquests. Posteriorment, a finals de l’any 2022, en l’inici de la segona fase, es van projectar les actuacions a executar a 12 carrers més per continuar millorant la seguretat viària i l’espai públic de la ciutat.

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?