El Pla d’Actuació de Mandat 2019-2023 s’adapta a la nova realitat COVID-19

8d2d352177553035380c8d89065116aa

El Ple Municipal ha donat compte del Pla d’Actuació de Mandat (PAM) de Cerdanyola del Vallès 2019-2023 el qual acaba de ser aprovat per part del govern municipal adaptat a les conclusions de la Taula de reconstrucció econòmica i social, per pal·liar els efectes derivats de la COVID-19

El PAM de Cerdanyola pretén definir el marc estratègic i el marc operatiu municipals, definint les accions i els projectes a realitzar fins al 2023. De la mateixa manera, persegueix que els veïns i veïnes puguin fer seguiment de l’estat i compliment dels diferents compromisos de manera àgil i senzilla.

Els blocs en els quals ha estat estructurat són: Cerdanyola justa socialment, Cerdanyola Ciutat del Coneixement, Cerdanyola ciutat amable i sostenible, i per últim, un govern al servei de les persones i de l’excel·lència en la gestió.

De la mateixa manera, com a objectius estratègics del pla trobem: Garantir a la ciutadania una vida activa i de qualitat en totes les seves etapes, Treballar per una societat cohesionada i que cuida a les persones vulnerables, Potenciar les oportunitats que ofereix Cerdanyola com a ciutat del coneixement, Promoure un desenvolupament econòmic i una ocupació de qualitat, Garantir un espai públic amable i de qualitat on poder viure i conviure, així com, Transformar urbanísticament Cerdanyola cap a la millora de l’accessibilitat i la sostenibilitat del territori i Garantir una prestació dels serveis públics propera i eficient. Cadascun dels objectius a més, pretén ser una contribució de l’acció local a l’estratègia global avançant en l’assoliment dels ODS de l’Agenda 2030.

Aquí el podeu consultar

Pla d’Actuacio de Mandat 2019-2023

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?