El Pessebre de l’Escola d’Arts Plàstiques de l’Ateneu s’inaugurarà dimarts

WhatsApp Image 2022-12-09 at 12.33.17

Cada any els alumnes de plàstica de l’escola d’Art Ateneu, des de P5 fins a 1er ESO, fan una instal·lació artística com a pessebre. Cada curs està inspirada en un concepte diferent. Aquest any el fan fixant-se en la «dualitat». Una paraula que en una primera lectura imposa molt de respecte. Sembla complexe però no ho és pas: els infants, guiats i assessorats per les professores, el treballen d’una manera molt divertida contrastant dos elements diferents. Unint-los gràcies a la seva creativitat. Tota la feina quallarà en un pessebre treballat amb dos colors: el blanc i negre. Atenció amb el que veureu. Les nenes i els nens han emprat tècniques de dibuix i volum que generen efectes visuals en què les coses de veritat semblen un dibuix i els elements de dibuix semblen realitat. Falten pocs dies perquè tot el poble pugui apreciar la feinada que han fet. Diuen els infants que «us volem sorprendre amb el pessebre més artístic de tota Cerdanyola!

El pessebre, instal·lat a l’Ateneu, es podrà veure i visitar en l’horari d’aquest equipament de referència de la ciutat. Com marca la tradició, s’inaugurarà el dia de santa Llúcia, el 13 de desembre a les 19.15h. Hi actuarà la Coral de l’Agrupació Musical. El pessebre romandrà a l’Ateneu fins al 29 de gener.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?