El PENN presenta la seva executiva

4b9f9da50cf2f358abdcd4a4321104f9

C El president i fundador del partit és Francisco Carmona, l’actual regidora no adscrita a l’Ajuntament de Cerdanyola, Manoli Ortuño, és la candidata a l’alcaldia i el secretari general és Manuel Martínez és el secretari general. Completen l’executiva  Francisco Muñoz i Ventura Yánez, a l’àrea d’Esports; Rafael Vilagrasa, assessor jurídic del partit; i Juan Carlos Blasco, responsable de l’àrea de Relacions Laborals.

La nova formació -amb seu a l’avinguda de Catalunya, número 48, 1r. 4ª-, que es presentarà públicament en breu, vol treballar per aconseguir una “ciutat pròspera”. I per aconseguir-ho posaran sobre la taula “idees constructives per tirar endavant qualsevol tema de gran interès a favor de la ciutadania de Cerdanyola”. En aquest sentit, Carmona, destacava que el missatge és clar:  “Si unim les  nostres forces, podem fer que Cerdanyola creixi en benefici de tots i especialment de tot el comerç,  oferint als seus ciutadans un atractiu infinit”.

Per la seva banda, la cap de llista del PENN, Manoli Ortuño, apuntava que el nou partit neix amb l’objectiu d’ajudar “als emprenedors de Cerdanyola a crear ocupació especialment per promocionar la joventut”.  La formació es defineix com a grup “d’emprenedors nats” que vol “canviar Cerdanyola”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?