El PEM Guiera tancarà a l’agost per obres

753da7a1edb284e4c2d5ea8068e48c7c

Les instal·lacions del Parc Esportiu Municipal Guiera es remodelaran durant l¡agost. Les obres de reparació i manteniment previstes -amb una durada de sis mesos i l’import de l’adjudicació és de 1.252.470 euros- “responen a l’aposta del govern de prioritzar la millora dels equipaments existents”, s’assegura en un comunicat.

Les tasques previstes a l’equipament municipal contemplem la reparació integral de coberta existent al pavelló, que inclou la substitució dels finestrals i les claraboies. També a les pistes pavelló es farà el polit, envernissat i repintat del parquet. En l’àmbit de la piscina es reparà alguna biga de fusta i es sanejarà la resta, es buidaran les dues piscines per arranjar les juntes del terra i les parets. Les obres contemplen la renovació del sistema de climatització i ventilació de la instal·lació i totes les petites reparacions necessàries per posar al dia l’equipament. Finalment, també es farà l’arranjament de l’espai exterior (aparcament).
El Servei d’Esports i el d’Urbanisme treballen perquè la part de les obres que afecten a l’activitat diària estiguin enllestides a finals d’agost, abans que les entitats comencin la preparació de la temporada vinent. Per aquest motiu, el PEM Guiera romandrà tancat durant l’agost. Durant aquest mes les persones usuàries del PEM Guiera han pogut escollir entre no pagar la quota corresponent a l’agost o fer ús de les instal·lacions del Bosc Tancat. Els treballs a la piscina s’allargaran una mica més i la previsió és reobrir-la a mitjans de setembre. A partir d’aquesta data, les obres continuaran convivint amb l’activitat habitual de la instal·lació esportiva fins final d’any. – Redacció

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?