El PDECAT demana la màxima mobilització l’1 d’octubre

f6e095e44349bba4e0775cb7dacd0d59

Més de 300 persones van assistir ahir a la plaça Jaume Grau i Altayó a l’acte comarcal de campanya del Partit Demòcrata a favor del referèndum del diumenge 1 d’Octubre. L’acte va comptar amb la presència de la coordinadora general del Partit Demòcrata, Marta Pascal, el conseller de Territori, Josep Rull i la diputada Àngels Ponsa. Tots tres van assegurar que el proper diumenge 1 d’octubre els catalans i catalanes podran exercir el seu dret a vot en el referèndum. “Aquesta campanya va de democràcia. És important que estiguem ferms i que tinguem clar què el que volem fer no és cap il·legalitat” va assegurar Marta Pascal. Així mateix, va recordar que el proper 1 d’octubre començarà a caminar un nou país. Va ser el conseller de territori, Josep Rull, qui va recordar que el govern de la Generalitat ha mirat de pactar de totes les maneres el referèndum. “Si hi ha voluntat política, es poden posar les urnes”. Per aquest motiu va demanar que aquest diumenge hi hagi una mobilització sense precedents en defensa de la llibertat i la democràcia. Finalment, la diputada Àngels Ponsa va apuntar als assistents que ens hem de mantenir ferms com fins ara. “Nosaltres amb el millor dels somriures, el dia 1 d’octubre votarem”.

L’acte va comptar també amb la presència de la cap comarcal de PDECAt, Núria Colomé, el president de la Vegueria de Barcelona, Xavier Badia i la diputada al Congrés, Lourdes Ciuró. 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?