El PDeCAT vol obrir-se a la ciutat

96cba9244d7f9076720df00586971bd0

El PDeCAT inaugura nova seu local, al carrer Tort número 8, amb la voluntat d’obrir les seves portes a tothom

Com a nou partit, el PDeCAT ha de “créixer amb els voluntaris i amb poca despesa econòmica”. I el nou local de la formació a la ciutat -carrer Tort, número 8- és un exemple d’aquesta premisa, remarcava el diputat al Parlament i número 2 del Partit Demòcrata, David Bonvehí, a la inauguració de la seu. Un local, que segons la presidenta comarcal, Núria Colomé; és el primer local de la comarca que ja llueix la imatge corporativa del Partit Demòcrata: “Espero que aquí es parlin i es decideixin moltes coses”.

Militants, simpatitzats, representants d’altres forces polítiques i ciutadans van omplir una seu oberta a tothom i que vol ser també un espai a disposició d’entitats i associacions del municipi. “Estem fent un nou país i un partit nou i tocava un nou local”, assegurava el president del PDeCAT a Cerdanyola, Josep Maria Gispert. “Alguns volen fer creure que el PDeCAT està mort, però amb aquest local dóna la impressió que el partit està viu i té molt futur”, remarcava el el màxim responsable de la Vegueria, Xavier Badia.

“La gent del PDeCAT estem oberts a tothom per tornar a ser un partit generós on tothom sigui ben rebut”, insistia Bonvehí. Per a ell, local com el del PDECAT a Cerdanyola han de ser els protagonistes d’una campanya pel referèndum on la formació vol donar “motius per votar sí i intentar convèncer els que no ho tenen clar”. – NF

 

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?