El pavelló de Can Xarau torna a acollir la gran festa de la sardana

WhatsApp Image 2024-03-09 at 08.50.13

El 49è Aplec de la Sardana arrencava el passat diumenge amb el concert Introit al teatre Ateneu i tindrà el seu punt àlgid aquest diumenge al pavelló de Can Xarau (16.30 hores), amb les cobles Sant Jordi, Marinada i Jovenívola.

22 peces i concurs de colles improvisades

Com en els últims anys, s’oferirà un programa molt ballador, que combina tradició i modernitat. A més, hi haurà el tradicional concurs de colles improvisades i es ballaran un total de 22 peces -entre elles ‘L’aplec de Cerdanyola’ de Josep Auferill- d’autors com Antoni Carcellé, Anna Abad Joaquim Serra, Joan Lázaro o Marc Timón.

Preparatius per al 50è Aplec

El 2024 serà un any de molta feina interna per a l’Agrupació Sardanista de Cerdanyola, que ja prepara la cinquantena edició de l’Aplec de Cerdanyola. “Serà una festa de poble”, avançava el president de l’Agrupació Cultural Sardanista, Hèctor Fornés. Així, hi haurà activitats durant tot l’any i buscaran la participació d’altres entitats.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?