El patrocini del Cerdanyola al Dia permet al Club Bàsquet Cerdanyola mantenir la plaça a Copa Catalunya

5709ab37f70d899bd3794356bcaad57a

Una vegada finalitzat el patrocini principal per a dues temporades del restaurant Tanino, el CB Cerdanyola ha arribat a un acord amb la revista Cerdanyola al dia, pel qual durant les tres properes temporades es converteix en el nou patrocinador principal del club. El setmanari gratuït i independent ha ofert una millora de l’aportació pactada inicialment si l’equip retornava a la màxima categoria del bàsquet català tot considerant la major repercussió mediàtica que aporta Copa Catalunya. Davant aquesta proposta, l’entitat ha aconseguit la cessió dels drets de participació a Copa Catalunya del CESET de Girona (Club Esportiu Santa Eugènia de Ter). Com a part de l’acord entre l’entitat i la revista, a partir d’ara el nom dels equips del club serà Club Bàsquet Cerdanyola al Dia.

La propera temporada 2015-2016 el club comptarà amb més de 200 jugadors i 20 equips. El primer equip continuarà sent dirigit per Agustí Forné que ha incorporat com a nous jugadors Clement González (aler, Sant Andreu de Natzaret), Ramon Villadelprat (pivot, CB Cerdanyola B) i Eric Fornè (escorta, UE Barberà). El sènior A començarà la pretemporada el proper 24 d’agost.

Per a José María Tauste, editor de Cerdanyola al dia, el patrocini “referma la nostra voluntat de donar suport a l’esport local” i suposa un pas més en la línia de la publicació de fer ciutat: “Les entitats de Cerdanyola són el capital humà de la ciutat, com a setmanari volem contribuir a mantenir-les vives i a ajudar-les a aconseguir les fites esportives que es marquin”. Per part del club, el president Josep Maria Blanco, assegura que per a l’entitat “és molt important comptar amb un patrocinador potent i compromès com el Cerdanyola al dia, que ens garanteix una continuïtat del projecte esportiu durant les properes tres temporades”. En aquest sentit, Blanco agraeix “el fet que la revista hagi escollit al CB Cerdanyola” i confia que aquesta aliança “sigui molt beneficiosa per a les dues parts”.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?