El Parlament aprova regular el preu dels lloguers a ciutats com Cerdanyola

491a4a0327b47b32bd3778bab121ebe0_L

Pas important en la regulació del lloguer a Catalunya després que el Parlament hagi donat llum verda -amb els vots favorables d’ERC, JxCAT, En Comú Podem i la CUP; i els vots en contra de Cs, PSC, PP i els quatre membres del PDeCAT que formen part deJxCat- a una proposició de llei impulsada pel Sindicat de Llogateres. La regulació, que impedirà incrementar el preu dels lloguers en els nous contractes en la majoria de casos, compta amb el suport de 4.000 entitats socials.

Què suposarà?

La normativa implicarà congelar el preu dels arrendaments en els 60 municipis de més de 20.000 habitants amb el mercat més tensionat, com és el cas de Cerdanyola, i rebaixar-lo en aquells immobles que tinguin un preu superior a la mitjana del seu entorn.

Les excepcions

Aquest normativa no s’aplicarà habitatges d’obra nova, on hi haurà un marge de 3 anys en què es podrà fixar lliurement el preu, ni als petits propietaris que depenguin econòmicament dels ingressos del lloguer.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?