El Parc Xarau tornarà a ser l’epicentre de la revetlla de Sant Joan

WhatsApp Image 2023-06-19 at 18.16.34

Cerdanyola tornarà a viure la revetlla de Sant Joan sense novetats respecte l’any passat i amb el Parc Xarau com a centre de la festa popular.

El foc tornarà a ser protagonista durant tot el 23 de juny per celebrar el solstici d’estiu amb la tradicional foguera i revetlla de Sant Joan. L’activitat començarà ben d’hora, a les 4 h de la matinada, quan un grup de ciclistes del Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola s’encarregarà d’anar a recollir la flama al cim del Canigó. El camí de tornada serà en bicicleta fins a Sant Quirze del Vallès, a on les persones que ho vulguin podran anar a rebre les portadores de la flama i acompanyar-les caminant en l’últim tram fins a Cerdanyola del Vallès. Hi haurà autocar gratuït que sortirà de l’Ateneu a les 16 h. Cal inscriure’s pitjant aquí.

El divendres 23 de juny, a les 18:30 h i al jardí de Ca n’Ortadó, un contacontes de Sant Joan oferirà les seves històries sobre les tradicions d’aquesta nit màgica. A les 19 h es faran sardanes i balls a la plaça de Sant Ramon, organitzats per l’Agrupació Cultural Sardanista. La Flama del Canigó arribarà a la plaça de Sant Ramon a l’entorn de les 19:30 h. Cap a les 20 h començarà la cercavila en direcció del Parc Xarau. A les 20:15 h les autoritats rebran la flama i el seguici que l’acompanya. Un representant dels Arriers de Cerdanyola del Vallès llegirà el missatge de la flama i es repartiran fanalets entre els infants i el públic en general per acompanyar-la, a càrrec d’Òmnium Cultural i ANC. A les 21 h seguirà la cercavila en direcció al Parc Xarau. Les Arrieres i els Arriers de Sant Antoni Abat portaran la darrera carretada de llenya i tothom podrà ajudar a descarregar-la i acabar de parar la foguera. Els Joves Diables l’encendran a les 21:30 h.

Amb la foguera en marxa, serà el moment de començar la revetlla amb el sopar popular organitzat pel CEM Cerdanyola i l’entitat veïnal del Sot de Can Xarau. Proposen 3 opcions per qui vulgui gaudir del sopar festiu: Taula per a pícnic. Per a 8 persones (1 taula més 8 cadires). Preu: 10€ (per taula), Tiquet de sopar. Inclou 1 tiquet en taula compartida. Menú: Amanda+botifarra esparracada+pa+una consumició+ coca +cava. Preu: 18€ per persona, tiquet copa de cava i ració de coca: Preu: 8€. Per comprar els tiquets cal punxar aquí.

A partir de les 23 h l’orquestra Invictus serà l’encarregada d’animar la festa i el ball.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?