El parc Xarau acull la Festa de l’Esport Inclusiu

WhatsApp Image 2023-04-16 at 08.59.30
La cursa inclusiva celebrada a les festes de Sant Martí / F. Xavi Olivé

Per primera vegada Cerdanyola celebrarà la festa de l’Esport Inclusiu aquest diumenge al Parc Xarau. Cal inscripció prèvia al web  https://www.cerdanyola.cat/festa-esport-inclusiu.

DUES HORES D’ACTIVITATS

Es tracta d’una activitat festiva amb esperit participatiu no competitiu que barreja la pràctica esportiva de diferents esports de forma inclusiva. Les activitats esportives estaran distribuïdes pel Parc de Can Xarau. A les 11 hores es posaran en marxa totes les estacions amb les diferents activitats esportives programades i amb una distribució per grups a cadascuna de les estacions que aniran rotant durant les dues hores que duren les activitats. Els participants portaran una tarja com a dorsal amb el seu nom i un distintiu de cada activitat que una vegada realitzada serà marcada pels controladors fins a omplir o realitzar totes les activitats esportives. La realització d’un mínim de dos o tres activitats donarà dret a cada participant a l’obtenció d’una medalla commemorativa de la Festa de l’Esport Inclusiu de Cerdanyola del Vallès.

 CAU LA BABA I EL MAG IGOR

Al llarg de les dues hores de realització de les activitats esportives hi haurà un grup d’animació a càrrec de “Caulababa” que anirà fent “sketch” humorístics relacionats amb el món de l’esport. Paral·lelament hi haurà un presentador/animador “Mag Igor”. Quan finalitzin les activitats es realitzarà una sessió de dansa-ball adaptada a càrrec de Qòreo Dance oberta a la participació de tothom.

Redacció


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Nosaltres

Cerdanyola al dia és una publicació on trobareu tota la informació que necessiteu al respecte d’activitats i esdeveniments que es desenvolupin a la ciutat de Cerdanyola del Vallès.


C/ de Sant Martí, 81, 08290 Cerdanyola del Vallès

Contactar

936 91 68 76NewsletterNecessites ajuda?